Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ: καλημέρα θλίψη

Το ΠΑΣΟΚ μας τελείωσε...! Τρελλάθηκε τ' αφεντικό και δεν παραιτείται...! Οι οπαδοί του Γεωργάκη έχουν πάθει ομαδική τύφλωση σαν τον αρχηγό τους. Δεν βλέπουν ότι "το παιδί δεν τραβάει", γιατί δεν έχει απήχηση ο λόγος του στο λαό. Το 2004 ο Σημίτης τον έχρισε αρχηγό αντιδημοκρατικότατα, ενώ άλλα προέβλεπε το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ που παρουσιαζόταν μέχρι τότε σαν κόμμα αρχών. Ξέχασαν όλοι αυτό που είχε πει ο"πάπας" Ανδρέας, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται. Τώρα με την επιμονή του να μη παραιτείται μετά την πανωλεθρία που έπαθε, οδηγεί το κόμμα του ταχύτατα σε διάσπαση. Ο Ανδρέας το γέννησε, ο Γιωργάκης το έθαψε. Τα κόκκαλα του ιδρυτή θα τρίζουν μέσα στον τάφο του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς φίλε το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι μόνος τρόπος να συσπειρώνεται και να κερδίζει είναι όταν "τρώει από τις σάρκες του" και επιτελούς μετά από πολύ καιρό το κάνει και πάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι φίλε μου να είναι έτσι όπως το λες. Μια αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι απαραίτητη σε μια Δημοκρατία, με την προυπόθεση ότι δεν θα κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δηλαδή να μην είναι σκέτη άρνηση σε όλα, όπως συνήθως κάνουν τα κόμματα σήμερα.