Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Καταψηφίζω την οικογενειοκρατία.Υπερψηφίζω Φιλελεύθερη Συμμαχία!

Επί τέλους ένα νέο κόμμα στον ορίζοντα, με νέους άφθαρτους ανθρώπους, κόντρα στη διαπλοκή και τη συναλλαγή που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μη σας κάνουν εντύπωση τα άγνωστα ονόματα. Μάθετε περισσότερα για τις ιδέες και το πρόγραμμά τους στην ιστοσελίδα http://www.greekliberals.net/civilaction/ Ακόμη μπορείτε να ακούσετε τον Πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας απόψε Τετάρτη 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΖΑΦΟΛΙΑ στη Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89.

Το νέο κόμμα κατεβαίνει επισήμως στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα.
Αν βαρεθήκατε την οικογενειοκρατία που κυριαρχεί στον τόπο από το 1955 και θέλετε να γίνει μία νέα αρχή ώστε να αναδειχτούν νέα πρόσωπα με νέες πραγματικά ιδέες για την πρόοδο της πατρίδας μας, τότε δώστε τη ψήφο σας στη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Όλοι εσείς που σκέπτεσθε την αποχή, το λευκό, ή την ψήφο σε κάποιο μικρό κόμμα από αντίδραση, ξανασκεφθείτε το. Δώστε ένα ισχυρό χτύπημα στο δικοματισμό που καταδυναστεύει τη χώρα. Ποτήστε το δέντρο της ελπίδας, για τα παιδιά μας "ρε γαμώτο".

2 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Θα ζαλιστείς στο τέλος με τόσες κολοτούμπες αγαπητέ Dr Jekyll.
Μέχρι τώρα μας έλεγες πως θα ψηφίσεις ΚΚΕ αν και δεν είσαι κομμουνιστής, πως διαόλο τώρα βρέθηκες στην άλλη άκρη.
Από το ΚΚΕ στη φιλελεύθερη συμμαχία ξέρεις πόσα χιλιόμετρα είναι;
Σαν να πηγαίνεις από το Βόρειο στο Νότιο πόλο και λίγα σου λέω.
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Λύκε μου, έχεις δίκιο αλλά όταν έλεγα ότι θα ψηφίσω ΚΚΕ, ξεκαθάριζα ότι το κάνω σαν διαμαρτυρία αφού δεν είμαι κομμουνιστής. Επίσης δεν ήξερα αν η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα έπαιρνε μέρος στις εκλογές, γοατί δεν ακουγότανε τίποτα σχετικό. Τώρα όμως που ανακοινώθηκε επισήμως από το κόμμα ότι θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Απεχθάνομαι την οικογενειοκρατία που ταλανίζει τη χώρα από το 1945. Φαίνεται ότι εσύ έχεις διαφορετική γνώμη και σ' αρέσει να ακούς συνέχεια Καραμανλής και Παπανδρέου. Δικαίωμά σου.
Καλή σου μέρα.