Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Παράπλευρες αποκαλύψεις του σκανδάλου

Δεν έχουν μόνο οι πόλεμοι παράπλευρες απώλειες, σύμφωνα με τον θεόπνευστο Μπους, αλλά έχουν και τα σκάνδαλα τις παράπλευρες αποκαλύψεις τους! Έτσι μάθαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το βίο και την πολιτεία ορισμένων υπουργών, βουλευτών κ.τ.λ.

Για του φουκαράδες τους βουλευτές που έχουν τόσα πολλά έξοδα και γιαυτό συνέχεια ψηφίζουν αύξηση των αποζημιώσεών τους, μάθαμε ότι πολύ εύκολα πέρνουν το αεροπλάνο μαζί με τα δυο παιδιά τους και "πετάγονται" μέχρι τη Λειψία για να παρακολουθήσουν κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα! 
Επίσης τα παιδιά των πρωθυπουργών και των υπουργών, δεν είναι σωστό να παραμένουν άνεργα, γιαυτό διορίζονται στα Διοικητικά Συμβούλια διαφόρων μεγάλων επιχειρήσεων, όπως π.χ. τα παιδιά του Τζ.Τζανετάκη και του Ανδρ. Παπανδρέου! Αναρωτιέται ο Ελληνικός λαός πόσες άλλες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν με κόρες, νύφες, αδέλφια, ξαδέρφια και κουμπάρους, που έχουν βολευτεί με αυτό ή άλλο καλύτερο τρόπο.

Η περίπτωση του κ.Τσουκάτου βέβαια είναι τελείως διαφορετική! Αυτός είναι ο μόνος που βγήκε ζημιωμένος! Πέρασαν τόσα λεφτά από τα χέρια του και αμέσως "τα έσπασε" σε πολλά κομμάτια και τα κατέθεσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ........!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο περισσότερο ανακατεύει κανείς τις βρομιές, τόσα περισσότερα βγαίνουν στη φόρα, μαζί με τη δυσωδία δηλαδή......