Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Ο Σαμψών αποφάσισε......!

Δεν καταλαβαίνουν εκεί στη Ν.Δ. ότι με τις αλλαγές που επιχειρούν να προωθήσουν στο χώρο της Δικαιοσύνης, ειδικά αυτή την περίοδο,  (απομάκρυνση του κ. Ζορμπά και αλλαγή του τρόπου εκλογής των προισταμένων των δικαστηρίων),  ενισχύουν τις απόψεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ περί χειραγώγησης των δικαστών;
Ασφαλώς και το καταλαβαίνουν, αλλά φαίνεται ότι φοβούνται αποκαλύψεις σε βάρος στελεχών τους από το σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ και λαμβάνουν τα μέτρα τους οι άνθρωποι! Το κύριο μέλημά τους είναι να έχουν τον έλεγχο για να εξασφαλίσουν τα νώτα τους πρώτα και από κει και πέρα "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων", μετά την διαφαινόμενη κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. 

Εμείς πάντως δεν ανησυχούμε για τίποτα, απολαμβάνοντας "τα μπάνια του λαού", γιατί οι κ.κ. Αλαβάνος και Τσίπρας κάτι θα βρούνε να προτείνουν για λύση σωτηρίας. Έχουν πείρα οι άνθρωποι!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δόκτωρ, φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι! Τώρα έχουν προταιρεότητα τα μπάνια του λαού, όπως λες κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο κ. Παπανδρέου που λέει ότι η Δικαιοσύνη χειραγωγείται από την Κυβέρνηση. Τέτοιες ενέργειες σημαίνουν ότι η Ν.Δ. φοβάται τις αποκαλύψεις και θέλει να έχει τους δικούς της δικαστές. Αυτό λέγεται από όλο τον κόσμο.

Dr Jekyll είπε...

filistor και avessalom, το πράγμα μιλάει μόνο του πια. Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις

Ανώνυμος είπε...

Μη θίγεις το πρωτοπαλίκαρο του ΣΥΡΙΖΑ τον Τσίπρα! Η μπλογκόσφαιρα είναι γεμάτη από οπαδούς του!

Μαρία είπε...

Αρνουμαι να καταλάβω ποιος μιζαρίστηκε και πόσο! αυτο που έχω καταλάβει για όλους είναι ότι θεωρουν τα ...δωρακια, ως κατι που πρεπει να αποδεχτουν προκειμένου να μην προσβληθεί ο δωρητης...(χιχιχι)

Ανώνυμος είπε...

e-efimerida, δωράκια επιτρέπονται όπως είχε πει και ο αείμνηστος Ανδρέας, ο πρώτος διδάξας! Όχι όμως και 500.000.000........ΧΑ ΧΑ ΧΑ!