Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Τα ελαφρά και υγιεινά


Ένα σωστό μέτρο επιχείρησε για μια φορά να λάβει η κυβέρνηση της Ν.Δ. και χύμηξε σύμπασα η αντιπολίτευση να την κατασπαράξει. Αναφέρομαι φυσικά στα περιβόητα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, όπως είναι .......οι κομμώτριες, οι μουσικοί και τραγουδιστές, οι σερβοτόροι, οι καμαριέρες (!), οι εκφωνητές ραδιοφώνου (!!) και αρκετές δεκάδες άλλες ειδικότητες, που κατά καιρούς διάφοροι επίορκοι πολιτικοί θέλησαν να αποσπάσουν ψήφους από διάφορες κατηγορίες εργαζομένων, σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων, της Ελληνικής οικονομίας και των φορολογουμένων πολιτών. Όλες αυτές οι χαριστικές διατάξεις, μαζί με άλλες πολλές, έχουν χρεωκοπήσει το ασφαλιστικό μας σύστημα. Την εξώφθαλμη αυτή κακή κατάσταση, αντί η αντιπολίτευση να βοηθήσει στην εξομάλυνσή της, προσπαθεί με δηλώσεις να την τορπιλίσει μήπως και κερδίσει τις ψήφους των θιγομένων. Ντροπή τους και εννοώ βέβαια το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και το ΠΑΜΕ. Αντιπρόσωποι του τελευταίου μάλιστα, σωστοί τραμπούκοι όπως είναι, εισήλθαν στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η αρμόδια επιτροπή και με ιταμό και απειλητικό τρόπο εκφόβισε τα μέλη της, που ήταν τελείως απροστάτευτα. Ώστε δεν είναι μόνο οι κουκουλοφόροι φοιτητές που διακόπτουν συνεδριάσεις και αφαιρούν με το έτσι θέλω τις κάλπες. Είναι και οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ, ενθαρρυνόμενοι από τους πολιτικούς της Αριστεράς γάγγραινας, έχουν αποθρασυνθεί  με την ανοχή της πολιτείας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία κομμώτρια συνδικαλίστρια έλεγε μπροστά στην κάμερα ότι οι κομμώτριες είναι όλη τη μέρα όρθιες. Δεν ξέρω κανέναν να δουλεύει ξαπλωμένος ή καθιστός, εκτός βέβαια από τους υπαλλήλους γραφείου. Με τέτοια λογική, θα έπρεπε τα περισσότερα επαγγέλματα να είναι βαριά και ανθυγιεινά.

Dr Jekyll είπε...

Το άσχημο είναι ότι όλοι αυτοί επικαλούνται κεκτημένα δικαιώματα. Δηλαδή να ζουν σε βάρος των υπόλοιπων! Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί που ζουν σε βάρος των άλλων.......

Ανώνυμος είπε...

Δικαιώνεται ο Κων/νος Καραμανλής που είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενικομείο!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θερμό Φθινόπωρο προμηνύεται με τα τόσα μέτωπα που άνοιξε ο Καραμανλής, που εν τούτοις εξακολουθεί να έρχεται πρώτος με διαφορά ως καταλληλότερος πρωθυπουργός! Αλλά αυτό έχει μια εξήγηση:"στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"!

Dr Jekyll είπε...

avessalom, είναι εντυπωσιακό που ο Καραμανλής προηγείται σε δημοτικότητα , παρά τον πόλεμο που του έχουν κυρήξει τα κανάλια της TV κάθε βράδυ, καθώς και οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες. Ίσως να συντελεί σε αυτό και οι πολύ αραιές εμφανίσεις του στο "γυαλί". Αυτό να γίνει μάθημα σε μερικούς "μαιντανούς" που βλέπουμε σχεδόν κάθε βράδυ.