Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Προς αδελφούς Κυπρίους

Αδέλφια μας της μαρτυρικής Κύπρου, σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε, αλλά απόψε στο γήπεδο μη τολμήσετε να νικήσετε! Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε! Απόψε τα παιδιά του Πειραιά, τα παιδιά του Θρύλλου αν έχετε ακουστά, πρέπει να νικήσουν με κάθε τρόπο! Κι επειδή ο ξένος διαιτητής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κατά το δυνατό αμερόληπτος, λάβετε τα μέτρα σας. Δεν ξέρουμε τί θα κάνετε για να χάσετε. Σας δώσαμε μια μικρή γεύση χθες, του τί ήμαστε ικανοί να κάνουμε. Μη πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε! Η ευθύνη πλέον είναι δική σας!

Κι εσείς "αγνοί" φίλαθλοι που γεμίζετε τα γήπεδα, μην ξεχάσετε τα κράνη σας και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα σας! Όχι ότι πρόκειται να γίνουν επεισόδια αν χάσει ο Ολυμπιακός, προς Θεού, αλλά να, μερικά ΙΧ θα καούν οπωσδήποτε, άλλες τόσες βιτρίνες θα σπάσουν, μερικά κεφάλια θα ανοίξουν και για όλα αυτά φυσικά θα φταίνε οι μπάτσοι, που προκαλούν με την παρουσία τους και δεν αφήνουν τα παιδιά να εκτονωθούν, καταστρέφοντας και καίγοντας ξένες περιουσίες.

Να περάσετε ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο βράδυ....!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία για τη βία στα γήπεδα: μήπως εκτός από τους αθλητές, ντοπάρονται και οι "φίλαθλοι";

Ανώνυμος είπε...

Ίσως μερικοί από αυτούς να είναι μαστουρωμένοι.
Είδα νωρίς το απόγευμα πως είχαν αρχίσει τα πανηγύρια στον ηλεκτρικό σταθμό την ώρα που έρχονταν οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης. Μου έκανε εντύπωση το μίσος που επικρατούσε,κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού. Αιτία το ποδόσφαιρο! Πολύ αποκαρδιωτικό θέαμα για τη νεολαία μας, μας βάζει σε σκέψεις για το μέλλον αυτής της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Γέρο έκανες λάθος πρόβλεψη. Το παιχνίδι τελείωσε ομαλά!

Dr Jekyll είπε...

Ανώνυμε φίλε, κάνεις δύο λάθη:πρώτον δεν πρόβλεψε ο Γερόλυκος ότι θα γίνουν επεισόδια και δεύτερον ότι τα επεισόδια έγιναν πριν από το ματς!

o βασιλιάς του δάσους είπε...

oxi alo podosfero stin via! ! !