Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Ο κυνισμός του πλανητάρχη

Είναι απίστευτος ο κυνισμός του Μεγάλου Πλανητάρχη. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό καθώς τον άκουγα να δηλώνει στους άφωνους δημοσιογράφους:
     "Η Αμπχαζία και η Ν. Οσετία δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν ποτέ!"
Κανείς δημοσιογράφος δεν τόλμησε να ρωτήσει: "ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ;
Φαίνεται όμως ότι στο ακροατήριο δεν υπήρχε κάποιος Αμερικανός Κακαουνάκης να κάνει την ερώτηση και η συγκέντρωση έληξε άδοξα!

5 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τον Πούτιν τον ρώτησε;;;

o βασιλιάς του δάσους είπε...

den einai to oti elipe kapios na ton rotisi ....

einai pos ginete oti kai ka8e fora pou tsarlatanos politikos prepei na dioxetefsi afta pou aftoi
8eloun sta miala tou kosmou.. opos oi idioi skino8etoun kai prokataskevazoun...me ton ka8e kakaounaki tou sinafiou tous ''ipalilo''

oti kai na paizete ston kosmo...
o telikos tous stoxos einai i kataktisi tis elladas pou idi ta katafernoun mia xara...

(???????)

Ανώνυμος είπε...

monahikoslikos, o Βλαντιμίρ τον έχει γραμμένο από καιρό τον Μπους. Μόλις η Ρωσσία αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και Ν. Οσετίας, το πράγμα τελείωσε. Τί θα κάνουν τότε οι ΗΠΑ;

Βασιλιά του δάσους, η κατάκτηση της Ελλάδας έχει γίνει πολλές δεκαετίες πριν. Και φταίμε κι εμείς γιαυτό, με τη φαγωμάρα που μας δέρνει.

kwtsos είπε...

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ανά περίσταση έχει ο ο πλανητάρχης. Μονά ζυγά δικά του όλα τα θέλει.

Ανώνυμος είπε...

kwtsos, ο πιο ανίκανος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ. Έχει φέρει όλο τον κόσμο άνω κάτω μη υπολογίζοντας τίποτα. Εισέβαλε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ χωρίς απόφαση του ΟΗΕ και τώρα θέλει να βάλλει στο ΝΑΤΟ με το ζόρι, την Ουκρανία, τη Γεωργία και τη FYROM.
Σχεδιάζει ήδη να εγκαταστήσει στην Πολωνία συστοιχίες PATRIOT δήθεν για να αντιμετωπίσει επίθεση με πυραύλους από το .....Ιράν, ενώ στην πραγματικότητα στρέφονται κατά της Ρωσσίας, λες και βρισκόμαστε ακόμη στην εποχή του ψυχρού πολέμου.