Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Τα τρωκτικά των ΔΕΚΟ


Για πρώτη φορά τόλμησε Ελληνική Κυβέρνηση, να βάλει κάποια τάξη στα μονίμως ελλειμματικά οικονομικά των ΔΕΚΟ, που φυσικά βαρύνουν όλο τον Ελληνικό λαό, αφού καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αμέσως ξεσηκώθηκε όλος ο Αριστερογενής Συνδικαλισμός της μεταπολίτευσης με σύνθημα: ῾῾ἡ εξίσωση των μισθών να γίνει προς τα πάνω῾῾!  
Το άκρον άωτον του παραλογισμού! Δηλαδή, να διπλασιαστεί το ποσό του ελλείμματος, να πληρώσει και άλλα ο ταλαίπωρος Έλληνας φορολογούμενος!
Αυτή η απαίτηση περί εξίσωσης των μισθών προς τα πάνω, θα ήταν σωστή και δίκαιη αν οι ΔΕΚΟ ήταν κερδοφόρες επιχειρήσεις, όχι τώρα που είναι ζημιογόνες. Πότε όμως η Αριστερά είχε στους σχεδιασμούς της το καλό αυτού του τόπου; Ποτέ..! αφού η πολιτική της καμμένης γης που εφαρμόζει, είναι η μόνη πολιτική που θα της δώσει ψήφους (διαμαρτυρίας φυσικά).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και προκαλεί ιλαρότητα!
Για την εξίσωση των μισθών που γράφεις, θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αν συνοδευόταν και από περικοπές των των αμοιβών των υψηλόβαθμων αξιωματούχων των ΔΕΚΟ.

kwtsos είπε...

Επειδή και ο φορολογούμενος αισθάνεται σαν το μαλάκα της φωτογραφίας προσπαθεί όσο μπορεί να φοροδιαφεύγει.

Ανώνυμος είπε...

avessalom, έχεις δίκιο για τη μείωση των αμοιβών των σξιωματούχων των ΔΕΚΟ. Παράλειψη δική μου που δεν το ανέφερα καθόλου.

kwtsos, αυτό συμβαίνει όπως το λες......

o βασιλιάς του δάσους είπε...

ta eipes ola adelfe...
kai i foto sou alla tosa.

8a kratiso kati apo to olwn tou post sou...
'' politiki tis kamenis ghs''