Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Η επανάσταση των φτωχών!


Τρομερό αυτό που συνέβη φέτος τον Αύγουστο! Αυθόρμητα και χωρίς καμία προηγούμενη οργάνωση, οι φτωχοί της Αθήνας επαναστάτησαν! Άρχισαν να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα, λίγο λίγο στην αρχή και αργότερα της Παναγίας μαζικά! Ερήμωσαν οι δρόμοι, οι λαικές αγορές χωρίς κόσμο, τα μαγαζιά κλειστά με ένα χαρτί κολλημένο στη βιτρίνα που έγραφε: "ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ".

Το 60% των συμπατριωτών μας,  που δηλώνουν στην εφορία μέχρι 10.000 ευρώ το χρόνο, αγανάκτησαν από την αναλγησία του κράτους και αποφάσισαν να επαναστατήσουν , εγκαταλείποντας την πρωτεύουσα! Το δαιμόνιο της φυλής μας μαγαλούργησε πάλι! Με εισόδημα 833 ευρώ το μήνα, κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: να έχουν ΙΧ αυτοκίνητο, εξοχικό σπίτι, να κάνουν πολυήμερες διακοπές και να σπουδάζουν και ένα παιδί στο εξωτερικό!
Απίστευτο κι όμως αληθινό!

7 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Να τους κάνουμε επειγόντος αντι ντόπιν καντρόλ να δούμε τι πίνουν και δεν μας δίνουν...
Αλλιώς, όντως, δεν εξηγούνται οι επιδόσεις που επισημαίνεις...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλως η κακως...αυτη ειναι η επανασταση των αστων σαν και εμας...
Να δουλεβουμε ολο το χρονο για να ξεκουραζομαστε 15 μερες τον Αυγουστο...
Παπαρια...

Dr Jekyll είπε...

Λύκε μου, το τι πίνουν είναι πασίγνωστο και πολύ διαδεδομένο: είναι το φοροδιαφευγοσόλ....!

πρεζα tv, όποιος λέει ότι τον ξεκουράζουν οι 15 μέρες των διακοπών ψεύδεται. Μεγάλη ταλαιπωρία και τίποτ' άλλο και χωριστά τις βρωμιές που σου σερβίρουν εκεί που τρως, με πλυμμελώς πλυμένα πιάτα και μαχαιροπήρουνα........

Καλό Χειμώνα, εύχομαι και στους δυο σας!

kwtsos είπε...

Χρυσό μετάλλιο στο μαύρο χρήμα.

Dr Jekyll είπε...

kwtsos αγαπητέ, το μαύρο χρήμα που δίνεται κάτω απ' το τραπέζι, είναι πολύ γλυκό και αφορολόγητο φυσικά, γιαυτό το κυνηγούν τόσο πολύ όλοι!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, όλοι μιλάτε για μαύρο χρήμα. Πού μπορώ να βρω κι εγώ λίγο, τώρα που ξέμεινα από ρευστό μετά τις διακοπές;

Dr Jekyll είπε...

avessalom, είναι πάρα πολύ εύκολο, αρκεί να διοριστείς στο Δημόσιο ή σε κάποια ΔΕΚΟ, ή ακόμη να σε πάρει Σύμβουλό του κάποιος υπουργός. Εκτός αν μπορείς να γίνεις εργολάβος ή προμηθευτής του Δημοσίου. Είναι η τέλεια λύση!!