Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Υπάρχουν σήμερα άντρες με "μπαλάκια" στο παντελόνι τους;

Διαβάζω από τη στήλη "Υποβολείο" του Β. Αγγελικόπουλου της Κυριακάτικης Καθημερινής:
"Ο πρωθυπουργός που θα έκανε αποδεκτή την πρόταση που διατυπώθηκε, θα έμενε στην ιστορία, βέβαια, αλλά θα έπρεπε να διαθέτει και μεγάλο ρεζερβουάρ κουράγιου."

"Να ρυμοτομήσει με μέτρο, το αεροδρόμιο του Ελληνικού (5.300 στρέμματα) για νέο οικισμό και με τα χρήματα που θα εισπράξει να εξασφαλίσει 20 χώρους των 100 στρεμμάτων καθένας, διάσπαρτους στην τσιμεντένια Αθήνα (Κυψέλη, Παγκράτι, Κολωνό, παντού) και να κάνει εκεί 20 μεγάλους κήπους. Θάλλαζε η όψη της "κεκαρμένης εν χρω" πόλης. Αλλά να πάρεις στην πλάτη σου ένα τέτοιο εθνικής σημασίας εγχείρημα (αφορά το μισό Ελληνικό πληθυσμό) είναι για άλλες πάστες πολιτικών. Άσε που θέλει και πολύ δουλειά βρε αδερφέ. Ενώ ξαναφτιάχνεις στα γρήγορα την αλήστου μνήμης "Αγροφυλακή", τη βαφτίζεις "Οικολογική Αστυνομία" και είσαι μάγκας να πούμε."

Παρέλειψα σκοπίμως να αναφέρω ότι την πρόταση αυτή την έκανε ο Στέφ. Μάνος. Δεν ξέρω τί σκέπτεσθε γι αυτόν τον πολιτικό, αλλά εγώ του αναγνωρίζω ότι στην περίπτωση αυτή τουλάχιστον (και όχι μόνο), η ιδέα του είναι καταπληκτική!
Η δική μου παρατήρηση πάντως είναι ότι για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο δεν απαιτείται μόνο μεγάλο κουράγιο από αυτόν που θα το αποφασίσει, αλλά πρέπει να έχει και "μπαλάκια" μεσ' το παντελόνι του. Δυστυχώς όμως, τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν σήμερα...................

4 σχόλια:

Pan είπε...

Το μόνο πρόβλημα είναι που θα βρεθούν οι "20 χώροι των 100 στρεμμάτων".

Στην Κυψέλη, σε διαβεβαιώ, τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται.

Dr Jekyll είπε...

Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε ο Μάνος. Πιθανόν με απαλλοτριώσεις ίσως.

lol είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

http://hellenicdynamism.blogspot.com

Dr Jekyll είπε...

Δεν είμαι και τόσο πολύ δυναμικός....!