Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Αρχίζει η κωμωδία της εξεταστικής επιτροπής

Αρχίζει αύριο στην Ελληνική Βουλή τις εργασίες της η εξεταστική επιτροπή. Στην ουσία όμως αρχίζει μια κωμωδία σε βάρος του λαού, γιατί με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική πολιτική ζωή, δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να καταλήξουν οι βουλευτές σε ένα κοινό πόρισμα για να μάθουμε ποιοι ευθύνονται για το μεγάλο σκάνδαλο. Οι βουλευτές της Ν.Δ. θα συντάξουν το δικό τους πόρισμα, κατά τα συμφέροντά τους, οι άλλοι της Αντιπολίτευσης θα εκδόσουν ένα άλλο που φυσικά θα "δείχνει" σαν υπεύθυνους τους υπουργούς της Ν.Δ. Υπάρχει και η περίπτωση, όχι πολύ απίθανη, να εκδοθούν ακόμη ένα ή δύο πορίσματα από το ΚΚΕ ή τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Σκέτη κοροιδία του λαού δηλαδή! Αυτό επιβάλλει το συμφέρον των κομμάτων και αυτό δείχνει η ιστορία όλων των εξεταστικών επιτροπών. Το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου μπορούσε να διαλευκανθεί εάν υπήρχε πολιτική βούληση και μόνο. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. που κυβερνάει τον τόπο έχει όλα τα στοιχεία στη διάθεσή της για να πει στον Ελληνικό λαό τι συνέβη και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, αλλά όπως φαίνεται δεν συμφέρει γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της!

Το πιο σπουδαίο στην περίπτωση αυτή είναι ότι στις εκλογές που θα γίνουν ίσως πολύ σύντομα, όλα τα αδικήματα ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! Στο μεταξύ όλα τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με το τι λέγεται και τι συμβαίνει στην εξεταστική αυτή επιτροπή, ενώ το φλέγον ζήτημα της οικονομίας που απασχολεί όλη την υφήλιο, το κρύβουμε επιμελώς κάτω από το χαλί!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό δείχνει η ιστορία αυτών των επιτροπών!

Ανώνυμος είπε...

Σαν δικηγόρος που είσαι ξέρεις καλύτερα.........