Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Μια κοινωνία σε παρακμή


      Κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα ότι η Ελλάδα, μαζί με την Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία, έχουν σχηματίσει από κοινού μέτωπο και αντιδρούν στην εφαρμογή του Ευρωπαικού πακέτου μέτρων για την αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος, έχοντας υπογράψει μάλιστα και σχετικές συμφωνίες μεταξύ τους, με πρωτοβουλία της Πολωνίας...!!
      Δεν μπορούσα να φανταστώ  ότι η χώρα μου, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια που είναι στην Ε.Ε. βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη Βουλγαρία, Ρουμανία κ.τ.λ. που μόλις τώρα έγιναν μέλη της.
Δυστυχώς οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε το κατάφεραν κι αυτό! Σε πολύ λίγα χρόνια θα είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων σε όλους τους τομείς!
Καμία σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, που καυχόμαστε ότι είναι πρόγονοί μας! Ακόμα και τη γλώσσα τους απαρνηθήκαμε! Είμαστε μια κοινωνία σε παρακμή! Η λεγόμενη  άρχουσα τάξη της χώρας αποτελείται από ανθρώπους που  έχουν καταδικαστεί  σε φυλάκιση, όπως ο επίσκοπος Αττικής, ο Κυριακού ή ο Κεφαλογιάννης και κυβερνάται από υπουργούς με πενήντα (!) διαμερίσματα ο καθένας και ofshore εταιρείες για να μη πληρώνουν φόρο...!  Έτσι μπορεί να πει κανείς ότι καλά κάνουν οι γύφτοι και κλέβουν τις σχάρες των υπονόμων και οι Κρητικοί να αφαιρούν τα πλαίσια των φωτοβολταικών τόξων από το αστεροσκοπείο του Ψηλορείτη!
        Κατακαυμένη Ελλάδα...!
        
        

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν να σχοληθούν με άλλα θέματα πιο σοβαρά οι κυβερνήτες μας, όπως είναι το Βατοπέδι και η ίδρυση of shore εταιρειών!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν να σχοληθούν με άλλα θέματα πιο σοβαρά οι κυβερνήτες μας, όπως είναι το Βατοπέδι και η ίδρυση of shore εταιρειών!!

Ανώνυμος είπε...

Θα το πληρώσουν ακριβά αυτό οι κυβερνόντες μας!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε! Γεια στο στόμα σου!
Να δούμε πότε θα ξυπνήσεο ο Ελληνικός λαός να τους στείλλει όλους στα σπίτια τους!