Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Εμπρός, στο δρόμο που χάραξε ο Βουλγαράκης

Προσοχή, προσοχή...! Θέλετε να μη πληρώσετε φόρο για αγοραπωλησίες ακινήτων; Το μυστικό αναγκάστηκε να μας το φανερώσει ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βουλγαράκης: να συστήσετε μια υπεράκτια εταιρεία (ofshore Ελληνιστί). Το πράγμα είναι πανεύκολο, αρκεί απλά να απευθυνθείτε σε κάποιο δικηγορικό γραφείο.

Ο κ. Βουλγαράκης ως γνωστόν από μεγάλη εύπορη οικογένεια, συναναστρέφεται όπως είναι φυσικό εκπροσώπους του εφοπλιστικού κόσμου, από όπου έμαθε πώς να μη πληρώνει φόρο. 
"Παλιά μας τέχνη κόσκινο" όπως λέει ο λαός. Ξέρουν οι κεφαλαιούχοι να εκμεταλλεύονται τα παράθυρα της νομοθέσίας που έχουν αφεθεί ανοιχτά επίτηδες γιαυτούς.

Κι εσύ Λαέ βασανισμένε, αν θέλεις ν' αγοράσεις ή να πουλήσεις το οικοπεδάκι σου, πρέπει να πληρώσεις εκτός από τον συμβολαιογράφο, τον φόρο 11/%, τον δικηγόρο υποχρεωτικά (!) και εισφορά υπέρ του Ταμείου Νομικών (!!!). Αυτή η τελευταία εισφορά υπάγεται στους περιβόητους υπέρ τρίτων φόρους, που δεν τολμά να καταργήσει η Ν.Δ. παρά τις πιέσεις της Ε.Ε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν καθόλου τσίπα. Μέσα στον ορυμαγδό των νέων φορολογικών μέτρων, ανακοινώνει με θράσσος ότι το έκανε για να γλυτώσει τό φόρο!!
Μη χειρότερα! Έχουν αποθρασυνθεί τελείως.....

Ανώνυμος είπε...

Ο blogger έκανε το θαύμα του και μου έφαγε τη διεύθυνσή μου...!!!

Ανώνυμος είπε...

avessalom, φαίνεται ότι κι εσύ είσαι ένας από αυτούς που πληρώνει τους φόρους του κανονικά, γιαυτό αγανακυείς έτσι.
Περαστικά μας! Θα μας περάσει αφού τέτοιους ψηφίζουμε.