Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Η φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ

"Η εφετινή κραυγαλέα απουσία κάθε σοβαρού σχολιασμού των φοιτητικών εκλογών και των αποτελεσμάτων τους οφείλεται προφανώς και στο Βατερλό των εκπροσωπούντων τον Συνασπισμό. Η φοιτητική του παράταξη ΑΡΕΝ, που υποτίθεται ότι ενέπνεε την εξέγερση του φοιτητικού κινήματος και ματαίωσε τα μέτρα για την Παιδεία, όπως διακηρύσσει ασταμάτητα ο κ. Αλαβάνος, ήλθε τελευταία με το εξευτελιστικό 4,5% (περίπου) έναντι 40% της ΔΑΠ (ΝΔ) και 34% της ΠΑΣΚΕ. Η υπερπροβολή από τα ΜΜΕ του Συνασπισμού και του νεαρού αρχηγού του προφανώς ενόχλησε πια ακόμη και τους φοιτητές, από τους οποίους οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι χρειάζεται να σπουδάσουν αντί να κάνουν καθημερινή επαναστατική γυμναστική στους δρόμους και στα αμφιθέατρα. Το γεγονός αυτό, που εξευτέλισε τους τηλεοπτικούς νονούς του κ. Τσίπρα, έμεινε φυσικά ασχολίαστο και ας επρόκειτο για πραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα και όχι απλώς για σφυγμομετρήσεις, οι οποίες με πονηρούς ερευνητές και σχολιαστές οδηγούν σε παραπλανητικά συμπεράσματα.
Ετσι στις πραγματικές φοιτητικές εκλογές εξαφανίσθηκε ο δήθεν καλπάζων Συνασπισμός, όπως ο ιταλικός λαός εξαφάνισε το εκεί κομμουνιστικό κόμμα και τα διάφορα αριστερά κομματίδια, προτιμώντας τον δικομματισμό προκειμένου να κυβερνηθεί ξανά η χώρα, έστω και από τον κ. Μπερλουσκόνι. "

Αυτά γράφει ο κ. Γιάννης Μαρίνος (και συμφωνώ απόλυτα μαζί του) στο χθεσινό ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: